ПОЛО ФУСТАН DARK BLUE Sold Out!

1.560 МКД 1.950 МКД

ЖЕНСКО ПОЛО ФУСТАНЧЕ НА ЗАКОПЧУВАЊЕ ВО ТЕМНО СИНА БОЈА.

Категорија: ПОЛО ФУСТАНИ Бренд: Herline
Големина (Целосен)

Боја

Опис

ЖЕНСКО ПОЛО ФУСТАНЧЕ НА ЗАКОПЧУВАЊЕ ВО ТЕМНО СИНА  БОЈА. ИЗРАБОТЕНО ОД ПЛЕТЕНИНА СО СОСТАВ: 50% ПОЛИЕСТЕР И 50% ПАМУК.