SANTORINI BLUE BEACH ROBE

1.900 МКД

Наметка за плажа во светло сина боја.

Категорија: BEACHWEAR Бренд: Herline
Големина (Целосен)

Опис

Наметка за плажа во светло сина боја.

Состав на материјал: 100% памук.