SANTORINI BLACK BEACH ROBE

1.900 МКД

Наметка за плажа во црна боја.

Категорија: BEACHWEAR Бренд: Herline
Големина (Целосен)

Опис

Црна наметка за плажа.

Состав на материјал:60% памук и 40% полиестер.