SANTORINI PINK PRINT BEACH ROBE

1.900 МКД

Наметка за плажа со розов принт.

Категорија: BEACHWEAR Бренд: Herline
Големина (Целосен)

Опис

Наметка за плажа со розов принт.

Состав на материјал:100% полиестер.