SNOW WARMUPS

2.320 МКД 2.900 МКД

Сет женски тренерки во бела боја.

Категорија: BLACK FRIDAY Бренд: Herline
Големина (Горен дел)

Големина (Долен дел)

Боја

Опис

Сет женски тренерки во бела  боја. Состав на материјал:100% Полиестер.

Долниот дел од тренерките е изработен со ластик околу половината и ластици на ногавиците, додека горниот дел е изработен со капа