YELLOW - SILVER set

1.620 МКД 2.700 МКД

Сет женски тренерки во жолта боја.

Категорија: СЕТОВИ НА ТРЕНЕРКИ Бренд: Herline
Големина (Долен дел)

Големина (Горен дел)

Опис

 Состав на материјал:100% памук.