ROYAL BLUE LEGGINGS

1.550 МКД

Темно сини хеланки.

Категорија: ACTIVEWEAR Бренд: Herline
Големина (Долен дел)

Боја

Опис

Темно сини хеланки, изработени од високо квалитетен сјаен материјал, со состав 80% полиестер и 20% еластан.