ROYAL BLUE CROP TOP Sold Out!

850 МКД

Темно син краток топ.

Категорија: ACTIVEWEAR Бренд: Herline
Големина (Горен дел)

Боја

Опис

Темно син краток топ, изработен од високо квалитетен сјаен материјал, со состав 80% полиестер и 20% еластан.