Camel glitter crop

2.140 МКД

Горна женска тренерка во кафеава боја и уникатен златен краток топ.

Категорија: ГОРНИ ЖЕНСКИ ТРЕНЕРКИ Бренд: Herline
Големина (Горен дел)

Опис

Состав на материјал - горна тренерка : 65% вискоза, 30% полиестер, 5%спандекс.

Состав на материјал - краток топ : Преден дел 100% полиестер, заден дел 100% памук