ELEVEN PM SET

2.600 МКД

Сет женски тренерки во црна боја.

Категорија: СЕТОВИ НА ТРЕНЕРКИ Бренд: Herline
Големина (Долен дел)

Големина (Горен дел)

Опис

Сет женски тренерки во црна боја. Горната тренерка е изрботена со капа. Долните тренерки се изработени со ластик околу половината и ластици на ногавиците. Изработени се од: 65% памук и 35% полиестер.