Barbados royal blue

925 МКД 1.850 МКД

Дводелен костим за капење.

Категорија: 3 in ONE! Endless Summer! Бренд: Herline
Големина (Долен дел)

Големина (Горен дел)

Опис

Дводелен костим за капење, изработен од високо квалитетен сјаен материјал, со состав 80% полиестер и 20% еластан.