LINEN BLUE SET

2.380 МКД

Ленен сет во светло сина боја со карнери на раквите од кошулата и бермудите.

Категорија: BEACHWEAR Бренд: Herline
Големина (Горен дел)

Големина (Долен дел)

Опис

Состав на материјал:100% лен.