TWO PM MATCHING GIRL

3.690 МКД 4.100 МКД

Сет женски тренерки во темно сина боја. Сет детски женски тренерки во темно сина боја.

Категорија: MOMMY & ME Бренд: Herline
Големина (Долен дел)

Големина (Детски тренерки)

Големина (Горен дел)

Опис

Сет женски тренерки во темно сина боја. Долните тренерки се изработени со ластик околу половината и ластици на ногавиците. Изработени се од : 65%памук и 35% полиестер.

Сет женски детски тренерки во темно сина боја. Тренерките се изработени од : 65% памук и 35% полиестер. Горната тренерка е изработена на закопчување. Тренерката има капа. Долните тренерки се изработени со ластик околу половината со врвки и ластици на ногавиците.