BIANCA SHORT SLEEVE HOODIE with laces

1.090 МКД

Женски дуксер со краток ракав во бела боја. Изработен со уникатни врвки.

Категорија: ЖЕНСКИ ДУКСЕР СО КРАТОК РАКАВ Бренд: Herline
Големина (Горен дел)